Disruptive innovation can hurt,

if you’re not the one

doing the disrupting.

– Clay Christensen

Hvem er brokhartvig studio?

 

BROKHARTVIG studio er et dedikeret design studio med stor erfaring indenfor praktisk konceptudvikling. Vores passion er opbygget omkring fødevarebranchen, hvor vi de seneste 9 år har arbejdet nationalt og internationalt med strategisk konceptudvikling. Her har vi udarbejdet store kædekoncepter, food-oplevelsesdesign, F&B strategier, street food venues og mindre pop-up koncepter. Vi skaber totaloplevelser, hvor design af det fysiske rum og iscenesættelsen af konceptet går hånd i hånd med driftsdesign.

Trends spiser vi til morgenmad – ikke kun ved stuebordet, men på selve markedet. Vi værner om unikke hot-spots verden over, hvor trends og tendenser ikke er noget, der læses om, men noget, der opleves og mærkes. Vi har en forkærlighed for den urbane scene, og er altid ”up to date” på, hvad der rører sig. 

Vores tilgang er holistisk, analytisk og praktisk. Et indblik i hjertet og maskinrummet i jeres virksomhed er centralt i vores arbejde, når vi skræddersyr koncepter til netop jeres organisation. For os er personlighed og ægthed vejen til at skabe innovative, motiverende og vedvarende resultater. Når I overtager konceptet, vil jeres kollegaer have taget fuldt ejerskab over de ændringer og optimeringer, der er blevet implementeret. 

I kan forvente 100 % dedikation og passion fra os, og vi vil med kreativitet, motivation og inspiration, samt systemer der fungerer i hverdagen, hjælpe Jer til at nå de mål, vi sammen sætter op for projektet.

Vi arbejder med stor værdiskabelse for vores kunder, og kunders kunder, i alle led i udviklingskæden. Og netop dét, kan vi også hjælpe jer med.

 Vi løser blandt andet opgaver indenfor: 

Business design & development

– Forretnings- og driftsoptimering

– Opskriftsudvikling og New product development

– Inspiration og foredrag

– Foodstyling & Fotoshoot

– Iscenesættelse af bla. messer og udstillinger

 

Og ej at forglemme… Så arrangerer vi de fedeste urbane inspirationsture til bl.a. London – New York – San Fransisco – Stockholm – Amsterdam – Århus / København 

 

Sinne & Andreas Brok-Hartvig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now ButtonRing op