Hver eneste case er unik, og vi skræddersyr derfor koncepterne, så de matcher netop jeres organisation /ønsker / udtryk

 

 Et lille udpluk af vores seje kunder…

 

LEGO A/S

LEGO House

WOWpark Billund

IRMA A/S

Salling Group

Hanegal A/S

PIZZA MIA Rusland

Easyfood A/S

ORKLA Foods

KIMs

COOP A/S

Food From Denmark

Fredericia Kommune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGO A/S

Vi elsker at lege med elementerne! Vi udfordrer konstant kreativiteten og sammensætter oplevelser på helt nye måder, der skaber glæde for vores kunder og deres gæster. Som FOOD EXPERT og GASTRO DESIGNER hos LEGO A/S er rammerne brede og udviklingsrummet giver plads til de allerstørste tanker. LEGO’s kultur er drevet af lige dele leg og kvalitet, og vi er derfor i gang med at skubbe grænserne for, hvordan smagfulde madoplevelser kan blive en mere integreret del af brandoplevelsen.

Vores opgaver har blandt andet været: Skabe ekstra kapacitet i LEGO House. Nyudvikling af nyt restaurantconcept “CLICK DINER” – opdatering af setup i BRICKACCINO så der kunne håndteres mere mad i deres lækre coffeeshop…

Nyudvikling af “HEMMELIGT” concept til et af LEGO’s oplevelses universer. Eat’ertaintment concept med nydesign af menu, produkter, proces og praktik. 

 

 

 

WOWpark Billund

De to jyske brødre – Jacob og Aage Hindhede – havde en vision om at skabe Danmarks bedste udendørs legepark. Resultatet blev et fuldstændig fortryllende setup, hvor vi fik til opgave at udvikle et koncept til spisestedet “MADLADEN”.

 “Besøg det finurlige og børnevenlige spisested MADLADEN, hvor den kæmpestore sommerfugl, dreje-rundt-træet, og andre overraskelser venter. Her er uhøjtideligt, smukt og sjovt – og alle er hjertelig velkomne!”

– WOWpark Billund

Med inspiration fra den ukrukkede tilgang til kvalitetsmad, som kendetegner street food, brød vi friture-normerne og udviklede comfortfood for hele familien. Med en menu bestående af burgers på langtidsbraiseret kød, pizzasandwiches, lækre salater og ovnstegte kartofler med “tjums”, design og styling har vi skabt oplevelser for både store og små. 

EASYFOOD A/S – danish bakery

“Andreas har haft en afgørende betydning for, at Easyfood gik fra at være kundetilpassende – til at være kundeudviklende. Gennem sin holistiske tilgang til opgaverne – og sin lynhurtige forståelse af vores værdier og ikke mindst vores værditilbud – har Andreas haft en stor indflydelse på Easyfoods vækst og udvikling.”

Flemming Paasch – Managing Director

IRMA FOOD LAB – POPUP

Hos IRMA FOOD LAB har vi skubbet til det klassiske detailformat. Målet var at give Irmas leverandører, partnere og fans muligheden for at se nye måltidsløsninger på hylderne i Irmas butikker. Med opgaven udviklede vi en helt ny innovationsplatform, hvor koncepter og produkter blev præsenteret for og testet af kunderne.

“Med international erfaring og viden som baggrund har Andreas udviklet et detailkoncept der bygger bro mellem supermarked og udespisning. Det er en naturlig del af næste fase for måltidsløsninger hvor indkøbet af god spiseklar takehome kombineres med det daglige indkøb. Man skal turde være 4 skridt foran hvis man skal følge med de urbane kunder.”

Med venlig hilsen
Trine Meyer – Projektchef New Bizz Irma A/S

IRMA POPUP
Call Now ButtonRing op